Известие
Collapse
No announcement yet.
Brera в салона на Милано Моторс!
Collapse
X
-
Нещо в задницата и има като на 145 facelift
Майтапа на страна, колкото повече я гледам по снимки тая брера, толкова повече не ме кефи и ми мяза на ауди... май ГТВ беше по-красиво
П.П Абе не е ли много висока тая пущина ? Като Кросвагон ми мяза.Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
-
Първоначално публикувано от NasoНещо в задницата и има като на 145 facelift
Майтапа на страна, колкото повече я гледам по снимки тая брера, толкова повече не ме кефи и ми мяза на ауди... май ГТВ беше по-красиво
П.П Абе не е ли много висока тая пущина ? Като Кросвагон ми мяза.
на път ти е, мини, виж , пипни... и после ми дрънкай глупости'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
колкото повече я гледам по снимки тая брера, толкова повече не ме кефи и ми мяза на ауди
просто няма да коментирам ...
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
ми аз я снимах и аз незнам що, просто за да я видите че е наистина в салонаа не че от снимките ще добиете някаква представа
просто съветвам всеки, които наистина иска да добие впечатление, да иде дотам....
въпреки че не е червена и не е 3.2 и не е Q4 ....
просто такава са им отпуснали италианците, такава са взели ....
особено докато 159ката 2.4 JTDm 200k.s. е още в салона, идете и ги вижте как са една зад друга, как се връзват една с друга... абе ...
няма как да го опиша'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от LuckyManНе знам ма 159 си ми харесва повече.
Не ми харесва тази задница но въпрос на вкуссссссс.'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoми аз я снимах и аз незнам що, просто за да я видите че е наистина в салонаа не че от снимките ще добиете някаква представа
просто съветвам всеки, които наистина иска да добие впечатление, да иде дотам....
въпреки че не е червена и не е 3.2 и не е Q4 ....
просто такава са им отпуснали италианците, такава са взели ....
особено докато 159ката 2.4 JTDm 200k.s. е още в салона, идете и ги вижте как са една зад друга, как се връзват една с друга... абе ...
няма как да го опиша98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Опааааа, брерата са я изтъпанили пред входа на новия Сити Сентър на Хемус
Цялата спирка на 102 и трамвая е с гръб към пътя и се блещи в колата - деца, старци, жени, мъже, хермафродити - всичкото кеч е като по команда "равнение нааааааа... средата!"
(освен ако брерите не са две де...?)
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от bassОпааааа, брерата са я изтъпанили пред входа на новия Сити Сентър на Хемус
Цялата спирка на 102 и трамвая е с гръб към пътя и се блещи в колата - деца, старци, жени, мъже, хермафродити - всичкото кеч е като по команда "равнение нааааааа... средата!"
(освен ако брерите не са две де...?)
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
Comment